1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1923567

Sv: Modo - VH
Gusse: Modo behöver ändra en hel del i PP, man är rätt tydligt sönderläst med sina sidledspass och direktskott från karla och björka.
Övrigt så känns det så magert framåt även om man ändå tillbringar större delen av perioden i anfallzonen, det behövs lite mer kvalite och som du säger desperation.

Tycker domarna har en del märkliga domslut, och varför tilldömer han spel 4 mot 4 efter knappt 5 minuters spel, hockey skall spelas i 5 mot 5 och om det fortfarande är död-läge fram emot sista perioden så kan man döma spel 4 mot 4 för att få till ett mål men annars tycker jag det bara är bedrövligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - VH
Gavelo: Vi behöver verkligen nya spelare.
En riktigt stenhård back och två riktiga centrar, kanske ytterligare några forwards.

Inte ens Hellkvist kan få ordning på det vi har just nu.
Sundlöv får ge sig ut och leta lite nytt, för detta håller inte.

Även om vi skulle råka vinna i dag så är det ren katastrof på många händer.
Tänk att vi inte ens kan avfärda seriens näst sämsta lag på hemmaplan.
Kommentera

Sv: Modo - VH
Gavelo: Jag önskar att Karlkvist sköt direkt istället för att leka spelfördelare.

En snabb sökning om kvittning.

* Vad säger reglerna när utvisningar ska kvittas? Ibland kvittas det och ibland inte. I vilka situationer ska utvisningen kvittas och i vilka ska det spelas 4 mot 4?
/Anton

Daggen: När ett lika antal identiska straff (mindre, större och match) blir utdömda på båda lagen i samma spelstopp, ska dessa straff klassas som KVITTADE. Det finns bara ETT UNDANTAG. När båda lagen spelar med FULLT manskap på isen får INGA ersättare sättas in om endast ETT mindre straff utdömts på EN spelare i varje lag i samma spelstopp. Det vill säga om lagen spelar fem mot fem och lagen får varsin tvåminutersutvisning så skall det spelas fyra mot fyra.
Kommentera

Sv: Modo - VH
Gavelo:
Håll det enkelt två - tre pass, skott böka så kommer en. Man har till räckligt många passningsskickliga spelare för att det ska lossna.
Kommentera