1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481249 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1923611

Sv: Modo - VH
Gavelo: ja usch va segt, de möter seriens sämsta bortalag men skapar ingenting va fasiken är det för fel självförtroende ? Samtidigt måste de kunna höja tempot tycker man men nåt är galet
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - VH
Heyerdal: Tycker det länge sett ut som att vi har begränsad fart i kroppen. Det konstiga är att vi i försäsongsmatcherna och i inledningen av serien såg mycket bättre ut. Tränar vi fel, tränar vi för hårt? Är det en del i den vanliga Hellkvist-taktiken?
Kommentera

Sv: Modo - VH
Heyerdal: Självförtroendet kan spöka litegranna, man försöker göra saker annorlunda för att det man alltid gjort inte funkar och när man gör saker som man normalt inte skulle göra så blir det bara ännu värre.
Men detta beror inte på självförtroende, detta beror på att man inte är tillräckligt smarta, man har inga idéer utan det ser ut som man saknar en tydlig gameplan, sen är det inte omöjligt att modos start av säsongen gick på rus och att man nu hamnat lite där man hör hemma.
Det är inte så mycket att göra åt nu utan det är vara att försöka köra på säsongen ut och hoppas att man klarar nytt kontrakt och bättre en kvalplats uppåt
Kommentera