1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478705 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1923720

Sv: Modo - VH
Tarasov: Tabellen blir lite missvisande, vi ligger i mitten men formen är sämst i AS och därför kan man nog betrakta Modo som kollegor med bottenlagen, hade Modo inte skottat in alla vinster i början så hade vi nog legat sist just nu.
Det positiva för oss är just att vi ändå ligger 7:a trots formen.
Några raka 3poöngare nu så känns det bättre.
Borde inte TW få speltid?, Elvenäs bidrar inte med någonting tycker jag så att ta bort en ”egen produkt” för Elvenäs känns märkligt, men kanske gör några matcher på läktaren Tw gott?!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - VH
Gavelo: Bottenkollegor är man med dom i botten. Nu får vi se vart vi är i slutet av säsongen. Men just nu är vi i mitten. Tabellen baseras ju inte på 10 senaste (som tur är!)

Elvenäs fick för övrigt sin första Modo seger igår. Får se vad det kan ge honom. Han gick ju från ett förlorande lag till ett annat. Måste vara svårt att hålla moralen uppe då.

Sen angående skotten du snackade om i tidigare inlägg. Jag tycker vi ändå har många kvalificerade avslut som vi fasiken bara inte får in. Vi har ju haft VM i målsumpning senaste matcherna. Jag var helt säker på att Björka skulle missa målet igår, för det är där vi befunnit oss. Vi skjuter mycket skott, och nog är det en del "alibi avslut" men jag tycker inte vi saknat kvalificerade chanser. Dock saknar avsluten skörpa och "finnes". När gjorde vi mål på ett fritt skottläge sist egentligen? Var det när Karla tryckte in den i krysset i 3mot3?
Det känns ohållbart att de enda mål vi gör är när vi grisar in dom framför mål. Det är bra med såna mål, men det tar mycket energi. Ett och annat skott måste gå in direkt också.

Ivandrago kanske har roat sig med att kollat skottkartan och har en hum om vart vi ligger på kvalificerade målchanser?
Kommentera