1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1923751

Sv: Modo - VH
Tarasov: Absolut. Till en viss del. Om man släpper in mål i BP och missar mål i PP då blir det inte bara extra mål att komma ikapp. Det blir även en ännu större press.

Jag tycker en stor del av problemet är att vi har goda avslutare i Björka, Karla, Werner och Eriksson mfl som inte får några riktiga puckar att smacka till direkt på.
Då JJ inte visat upp något så här långt så är det nästan så att vi behöver 2st centrar av klass.
Se AIK som kör med Weigel, Castonguay och Sandberg.
Vi är inte i närheten av detta.

Såg matchen igår i efterhand och det är nästan så att jag hade hoppats på ett sms med resultat o prestation vilket i vanliga fall är förbjudet.
Nej, den här matchen var ruskigt tråkig och loj.
Förstår att allt blir jobbigt om man förlorat en del. Men tydligen fanns farten och viljan, då de skruvade upp efter 0-1. Hade Modo spelat så resterande minuter hade det inte handlat om en på håret match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - VH
MorganaLefaey: Sedan går det inte att komma ifrån att det kollektiva självförtroendet är dåligt. De spelare du nämner har så pass bra skott att de bör göra fler mål, även om de inte fått några smörpassningar. Karlkvist droppade pucken bakom ryggen igår i ett läge där han i början av serien skulle skjutit. Säkert är det liknande med många av våra naturliga målskyttar som tänker lite för mycket och kramar klubban alldeles för mycket.
Kommentera