1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1924141

Sv: Pantern - Modo
Monno: ”Sen är det ju sådär lite härligt suspekt att Pantern kan ha tröjor utan reklam och spela inför typ 500pers och ändå avlöna ett helt hockeylag.
Någon på Panterns ekonomiavdelning är uppenbarligen betydligt duktigare/kreativare än de flesta andra hockeylag. ;-)”

Svaret kanske är miljardären Hugo Stenbäck?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Pantern - Modo
Eller: Så är det ju. Om det gör det hela mindre suspekt går väl att fråga sig dock.

Ivandrago är duktiga på försvara Pantern, och jo visst är det något charmigt med en liten klubb som lyckas bra. Lite som om Husum skulle ta sig till HA. Men tyvärr visar Pantern flertalet gånger att man inte hanterar att vara professionella i hur man sköter klubben. Lägg där till att man är mer eller mindre uttalad farmarklubb till Malmö utam direkta ambitioner att gå upp så blir det lite tråkig känsla kring det hela.
Som kaffe på moset har man ju haft diverse styrelsemedlemmar med tvivelaktiga avsikter. Tror förvisso han är borta nu men.
Kommentera

Sv: Pantern - Modo
Eller:
Jo lite märkligt att man lastar in pengar men vill inte synas!
Hugo ligger nog bakom ett x antal bolag kan man tänka sig, men det lär väll visa sig inom tid!! Men att nått finns nog i garderoben..
Minns ni soppan de var med den "borttappade" pärmen som gjorde att de återfick elitlicensen eller räkningen på korv som hamnade hos fogden!! Skulle personligen inte tro att det är slut på allt... ;-) Klart spännande att se vad som händer i vart fall...
Kommentera