1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479947 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1924614

Sv: Pantern - Modo
Coach: Är nappflaskan tom?
Sluta försök att trycka ned mig och mitt kunnande med falska påståenden, du kommer aldrig lyckas eftersom ditt kunnande inte ens sträcker sig ut på isen!
JAG SKREV att man inte kan jämföra Elvenäs med Mattias sointu, om du får det till något annat så är det ditt problem.
Sen kan jag helt klart tycka att Värvningen av just Elvenäs framgår som konstig när man bör letat en Center, DOCK måste man ha med i beräkningen vad detta kostat Modo, mycket troligt är det så att Modo inte står för lönen etc och då stänger det ju inte heller dörren till nya värvningar rent ekonomiskt och då är det en jäkla skillnad.

Fattar du inte detta så föreslår jag att du liggar ut och fortsätter att titta på Bolibompa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Pantern - Modo
Gavelo: ha ha pinsamt svar !!sandlåde nivå .
Kommentera

Sv: Pantern - Modo
Gavelo: Jag tror inte modo satsar på mer än top 8 denna säsongen. På någotvis tycker jag allt agerande utåt känns som de delvis gett upp något kvalförsök detta år.

1. Värvningar av Hagelin och Elvenäs skickar inte signaler att man satsar uppåt.
2. Sen tycker jag faktiskt att det faktum att vi matchar ungdomskedjan så hårt och framförallt sen j20 poängkungen kom upp att de matchas som topp 2 kedja. Det indikerar snarare på att man har förhoppningar att de ska stanna och kunna bli bärande nästkommande år.

Det är en bra taktik om det funkar. Men jag vet i fasen om de kommer stanna i modo? Också tråkigt om så är fallet då jag fortfarande trots katastrofen senaste 2 år tycker modo är en klubb som ska utmana toppen varje år och det kravet kommer jag att ha. Jag tycker allt annat är ett misslyckande om man jämför förutsättningar med majoriteten av övriga AS lag.
Kommentera