1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480279 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1924604

Sv: Pantern - Modo
Gavelo: och så denna gavelo som vänder kappan efter vinden hela tiden!! Sa ju tidig att elvenes var en skit värvning ! Men blev sågad av dig direkt ,, nu sågar du honom själv ! Var konsekvent för f.n , förtroendet av ditt sk hockey kunnandet sjönk som en sten till botten !! Vi i Modo hockey har spelare som fått stanna hemma pga BH svåger politik ,, tråkigt när alla TW,AK,KJ är bättre än honom,, och för att inte tala om nr 7 ,, pinsamt är ordet! han är ju för f.n Långt ifrån TW,AK,KJ klass ,,men BH i ett nötskal ,oj oj oj han är nya susse !vaaaa omöjligt säger jag!!men slutligen gavelo !om du ska kommentera /tycka till ,håll dig på en konsekvent nivå..fladdra inte omkring som en yr höna!!
Mvh en som har koll på allt inom Modo hockey !!
PS,, överflödiga kommentarer från ovetande sk experter undanbedes!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Pantern - Modo
Coach: "sa ju tidig att elvenes var en skit värvning ! Men blev sågad av dig direkt ,, nu sågar du honom själv ! Var konsekvent för f.n "

Alltså han måste väl få ändra sig om utfallet inte blir som han trodde. Vi är ju inte mer än människor och när vi bedömer värvningar så blir det ju mycket av gissningar, slappna av.
Kommentera

Sv: Pantern - Modo
Coach: Är nappflaskan tom?
Sluta försök att trycka ned mig och mitt kunnande med falska påståenden, du kommer aldrig lyckas eftersom ditt kunnande inte ens sträcker sig ut på isen!
JAG SKREV att man inte kan jämföra Elvenäs med Mattias sointu, om du får det till något annat så är det ditt problem.
Sen kan jag helt klart tycka att Värvningen av just Elvenäs framgår som konstig när man bör letat en Center, DOCK måste man ha med i beräkningen vad detta kostat Modo, mycket troligt är det så att Modo inte står för lönen etc och då stänger det ju inte heller dörren till nya värvningar rent ekonomiskt och då är det en jäkla skillnad.

Fattar du inte detta så föreslår jag att du liggar ut och fortsätter att titta på Bolibompa.
Kommentera