1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481541 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1925754

Sv: Silly Season
Rytter: tror de flesta här tänker att Conny skulle förstärka vårt pp inte så mycket annat o inte ändra spelsystem i övrigt, sen kan väl ingen påstå att vårt tempo i pp är särskilt högt för närvarande, jag tror han utan tvekan skulle förstärka pp
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season
Heyerdal:

Tror du han är nöjd med att bara hoppa in i PP? Är vi nöjda med en spelare som inte spelar samma spel som övriga laget i 5 mot 5 och troligen kommer få problem i dessa situationer? Ska vi värva en spelare så ska denna bidra till hela laget och kunna kastas in i alla situationer vid behov. Att han skulle förstärka PP är det nog ingen tvekan om, men från det till att faktiskt värva honom är steget långt, det behövs mer egenskaper för att vi ska värva och förstärka.

För mig är inte Conny denna spelare som gör laget bättre. Gillar verkligen Conny sedans hans sjuka straff (var det mot Leksand?), men hans tid att återvända till Modo har gått ut, det fanns små chanser tidigare men när det inte blev av så är det bara att inse att både Modo och Conny missade chansen för att se vad detta kunnat blivit.
Kommentera