1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481511 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1925773

Sv: Silly Season
Funderade på detta med spelarna som just nu är utanför truppen.

Tobias Eriksson - Han är nog längst ifrån, känns inte som han passar in i Björns filosofi, och bästa vore ifall han vill lämna för annan klubb så vi får lös pengar. Går nog bara in vid skador.

Wahlgren/Jakobsson - Förstår att dessa har stått utanför bitvis. Wahlgren kom inte igång riktigt efter skadan. Jakobsson har farten men inte så mycket mer, han vågar liksom inte utmana och ge sig in i skiten där man gör poäng. Önskar dock att bägge lyckas då det är bra ifall vi lyckas behålla våra spelare med knytning till klubben och utvecklar dessa.

Karlström - Är ganska begränsad spelare rent tekniskt, men lever på sin fart och energi. Är en spelare som gör jobbet och krigar på. Vill gärna se att han blir kvar då han kan bli en nyttig spelare för oss i 3-4 kedjan. Förstår att Björn gillar honom.

Kollar då vilka på som ligger närmast att bli petade.

JE, Hagelin, Elvenes har alla varit extra och petade till och från. Tycker dock att JE har tagit detta rätt och kanske har han varit vår bästa forward totalt över senaste matcherna (iof är ju inte konkurrensen mördande). Hagelin kom in tidigt senast med bra energi och skapade och gjorde mål, känns fel att peta honom efter detta inhopp. Så närmast av dessa är Elvenes tycker jag, var väldigt förväntansfull på denna värvning men han har inte kommit igång, det är en skicklig spelare som säkert kan bli nyttig men just nu kan han ersättas.

Av juniorerna är det väl Åström som ligger närmast att få flytta på sig, han har inte gjort bort sig utan snarare visat upp många bra sidor men behöver tid att komma in i senior hockeyn. OP ska man inte röra, detta är en spelare som inte fått utdelning men oj så nyttig han är med sin fart och fysiska spel, är dessutom en av de som lyckas stressa motståndarna rejält i BP.

Så skulle jag få testa sätta kedjorna för denna match skulle jag formera laget följande.

Karla - JJ - JE
Går denna tungt efter första så ge jakobsson chansen med Karla och JJ, låt han dra upp farten och se ifall han kan få samma kemi med Karla som förra året.

Hagelin - Jellvert - Wahlgren
Eventuellt kan Wahlgren centra och Jellvert på kanten istället.

OP - Öhman - Wernblom
Öhman har en formtopp, ersätter Åström i denna kedja.

300kg
Kommentarer överflödiga

Extra: Jakobsson
Går in på Hagelins plats ifall han inte visar upp samma energi som senast, eller i första med Karla.

Utanför: Elvenes, Karlström, Åström (tillbaka till J20)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season
Ser ut som Wahlgren får chansen från start idag. Undra vem som får sitta istället och i vilken kedja han går in.

Hoppas nu att Wahlgren gör en kanonmatch, unnar verkligen honom ett genombrott på seniornivå.
Kommentera