1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478868 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1927170

Sv: Apropå ingenting...
Coach: Mjo jag är fruktansvärt rädd för just det eller... Eftersom du påstod en sak med att Hellkvist inte har dialog med sina bänkade spelare och jag kollade upp saken och du blev motbevisad så säger det ju allt om du bara sitter och hittar på, sen har du konstant gnällt på att samme man gör dittan och dattan, spelar sina kompisar etc och det har ju även det visa sig vara fel eftersom han bänkade en av dom förra matchen, det finna ju ingenting som tyder på att du vet vad du pratar om, du kan ju inte ens säga vad som ger dig insyn?!
Nä min vän, jag tror du är en jäkla bluff som vill försöka få dig att framstå som att du vet allt, du har ingen koll öht mer än de du ser från läktaren och sånt du möjligtvis snappar upp när du vandrar runt med öppna öron i arenan eller hör från vänner.
Du får ha din åsikt men det finna inget som backar upp dina uttalanden och anledningen är för att du ljuger så du tror dig själv och hittar på för att jag och dom andra ska tro på dig!

Nä jag har ALDRIG sagt att jag vet allt eller har facit?!, men jag säger ju saker som jag vet eftersom dom är sanningsenliga och för att jag helt enkelt får det via mina kanaler i laget och föreningen annars skulle jag ju sitta och hitta på..., som dig och så lågt behöver jag inte sjunka, sen finns det ju alltid andra här på forumet som vet saker som inte jag vet men tyvärr är inte du en av dom.

Nu vet du vad jag tycker om dig och jag nöjer mig där.
Avslutar denna disskussion med dig och önskar dig en fortsatt fin helg.
Kommentera