1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481422 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1929607

Sv: AIK-Modo Hockey
pean: Jag tycker att det största felet vid målet var Viktor Öhman som inte tog sin kille och därför lämnade lillebror Enström med två spelare. Hade Öhman tagit killen i slotet, så hade Enström plockat bort Holm och vi hade inte ens nämnt jagandet bakom mål.

AIK vann inte helt orättvist, men nog kunde vi fått in en kvittering tycker jag. Små marginaler i alla fall i en match AIK tycker sig ha varit bra. Bådar gott framöver. Bara att börja på en ny poängsvit nu då...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK-Modo Hockey
Känns som wernblom höll igen lite idag. Men kul och se karlas leende när han nästan satt en puck direkt i matchen. Och johnson samt eriksson känns som de växt. Kan bli en riktigt farlig kedja om de fortsätter såhär och det släpper mer. Men går ju aldrig att sluta njuta av att vi har ett sådant modohjärta som Enström! Fröjd och se honom med pucken varje gång och då logga han sjukt med istid. Tror på hellqvist ja. Han får och kan få detta lag att växa om han får tid och möjlighet.
Kommentera

Sv: AIK-Modo Hockey
J F K: minns inte situationen exakt men oavsett så blir resultatet 3v5 när man jagar sådär. Den lilla uppsida man kan vinna genom att få till ett felpass eller ett knackigt uppspel är ju knappast värt det när det mer ofta blir till en farlig målchans.

Tycker AIK är klart värda 3p sett över hela matchen, men vi gör en grym tredje mot seriens bästa lag! Ingen dålig insats sett över 60min heller för den delen. Man ska komma ihåg att dom egentligen är storleken större än vi, just nu.

Vi tar och dänger TAIF på onsdag så är allt glömt 😊
Kommentera