1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481018 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1929632

Sv: AIK-Modo Hockey
modomille: Dels pga måste hushålla med orken när man snittar 25-27 min/match sen kan det vara lite vanskligt att sticka upp med i anfallen som back om inte forwards täcker upp, tappar man pucken på fel ställe blir man straffad direkt.

Men ja, hans misstag går väl att räkna på en hand. Men kalibreringen fortgår, är väl generellt mindre struktur i AS vilket resulterar i fler överraskningar ute på banan. SHL hade antagligen passat honom bättre, som fler varit inne på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK-Modo Hockey
Trilske: Jag tycker att det var starkt att göra match av det hela. 0-2 borta mot ett starkt AIK och ändå blir det rejält spännande. Det hade de senaste åren säkerligen rasat iväg och man hade som bäst kallat det en hedersam förlust efter två ganska jämna perioder borta mot ett topplag.

En både bra och dålig sak är att vi inte har en eller två toppkedjor. I dagsläget har vi tre som producerar hyggligt och en fjärde som är helt ok. Vi kan byta ut tre forwards och slagstyrkan minskar inte avsevärt. Man hade väldigt gärna haft SSK:s eller AIKs förstakedjor, men jag vill inte byta vår sämsta mot något lag.
Kommentera