1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1930562

Sv: BIK Karlskoga-MODO
S-vikaren:
Ja det blir ju svårt att argumentera om saker du har kännedom om som jag saknar kännedom om. Och visst Sundlöv kan mkt väl gjort sitt bästa utifrån förutsättningarna och det är Hellkvist som är problemet.

Men vi säger väl att Sundlöv gjort ett bra jobb för andra året i rad. Tyvärr väljer spetskompetensen SHL först, enligt Sundlöv.

Blir svårt att kommentera även Ridderwall då jag inte vet vad han har för lön men vi kan ju anta att han har ett rätt bra namn där.

En gammal artikel kan kanske ge ett hum om vart respektive löner står. Modos budget är 15m delar man det på 20 spelare så landar vi kring 45 000 i snitt per spelare/månad har svår och tänka mig att Castongay går för över 100 i AIK.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: BIK Karlskoga-MODO
Tarasov: Nog tror jag Catsongay kostar över 100lax i månaden.
Det är trotts allt kanske den säkraste spetsvärvningen man kunde göra i år i HA. Center dessutom.

Om Modo har 45k i snitt får man ta hänsyn till att yngre spelare, något Modo bestått till stor del av nog tjänar betydligt sämre. Samtidigt tar nog spelare som Hedman, Häggström & Hansens upp rätt stora löneposter (Tyvärr?)

Sen är det nog en enorm skillnad på att lira i Västervik där man får stämpla på sommaren eller de stora klubbarna som vill hålla SHL mässig profil.
Kommentera

Sv: BIK Karlskoga-MODO
Tarasov: Jag kommenterade från början Sundlövs val av centrar till den här säsongen. Där tycker jag han har gjort det bra.
Färre långsamma forwards hade jag viljat sett. Eriksson måste bort. Hellkvists grabbar Hagelin och Elvenes likaså, även om jag innerst inne tror Hagelin gör en bättre säsong nästa säsong.
Det är inte helt Hellkvists fel att laget underpresterar. Men hans grabbar måste han kunna få ut mer av. Dom har han själv valt ut.
Kommentera