1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

302033 inlägg · 3804 ämnen

Inlägg #1936646

Sv: Apropå ingenting...
wolper: Lär vara en center på väg in nu.
Schysst att man lånar ut honom till ett lag i samma division och inte till en lägre division vilket inte skulle gynna hans utveckling
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Jag kan ändå inte begripa varför man väljer att låna ut den spelare som ändå varit ok i det matcher han spelat och är nog den eller iaf topp 2 center med störts talang och är väl den som bör kunna nå längst i sin karriär.
Visst det är såklart bra att han får speltid som en producerande center men samtidigt så får man lite kräk i halsen när man ser att lagets förmodligen sämsta forward Elvenäs går in som 2a Center?!

Övrigt så måste man säga att Hanses inte är någon tät målvakt och försvarspelet igår är under all kritik, alltså man börjar ju fundera på om Hellkvist/Pärra inte tränar försvarspel öht?
Det som räddar poäng igår är endast för att Almtunas försvarspel var ännu värre, kanske det sämsta jag sett i modern tid, modos 6e mål är ett skolboksexempel på hur man som sista defensiv back fullständigt har gett upp.

I boxen på Almtunas 2a så står båda yttre hörnen på samma position och deras spelfördelare får enkelt kliva in och avlossa helt omarkerad.
På 3an så jobbar Modospelarna hem bra, tyvärr så går 4 spelare ända ner i Hanses ”knä” och lämnar helt andra våg öppen gata in i slottet, på 4an så jobbar åter igen 4 spelare bra hem och åter så hamnar man i Hanses ”knä” men denna gång stirrar alla puck och den enda Almtuna spelaren i modos försvarsblock får en pass och kan stöta in pucken.
Detta är ju 3 exempel man kan se i yngre juniorhockeymatcher.
+2
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Hade varit avsevärt bättre att skeppa # 12, fattar inte att han går före # 50
+1
Kommentera