1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

301579 inlägg · 3804 ämnen

Inlägg #1937398

Sv: Apropå ingenting...
Gäsp: Ska man lyckas så måste flera spelare överträffa sig samt att man bör ha minst en toppcenter och nån riktigt stark målgörare, känns inte som att någon har överträffat sig själv utav dom etablerade spelarna och avsaknaden av en toppcenter har visat sig ganska tydligt.

Som sagt, topp8, lite extra matcher för en god ekonomi sen kan man försöka nästa år igen, och sen igen och igen och igen osv ;)
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Jag tycker inte att det egentligen är avsaknaden av en toppcenter som saknats..

Vad jag saknar är att spelsystemet ska kugga ihop mer. Det blir antingen för offensivt eller så blir det så defensivt att man blir helt uddlösa framåt.Det finns ingen riktig balans.

Dessutom saknar jag fart mer än jag saknar någonting annat. För att spela ett så pass krävande spel så får vi inte ha så många ledande spelare som är relativt långsamma. Det gör att vi måste backa hem mer än vi vill och kan inte sätta den pressen som förväntas. Hade vi haft mer fart och kunna sätta högre press, ja då hade vi kunnat bryta motståndarnas uppspel mycket högre upp och därmed fått mer kvalificerade målchanser även utan en toppcenter.
Just centern i önskan handlar väl mest om att spelfördela, men det hade inte blivit lika viktigt om vi vunnit pucken högre upp. (Jo, i PP då...)
+2
Kommentera