1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479890 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1937786

Sv: Modo - Aik
Nucky: Bekväm vet jag inte om Sundlöv är, möjligtvis... Men kan också vara att han som han själv uttryckt det "inte vill köpa grisen i säcken". Han går på spelare han känner till väl eller som Hellkvist rekommenderar. På samma vis köper Sundlöv inte in dyra spelare hur som helst, han vill vara säker på (eller så säker man kan bli iaf) att de kommer att göra skillnad. Hur väl det har fungerat går ju dock att ha olika åsikter om. Nog har Sundlöv gjort en del dåliga värvningar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Aik
Scallion:
Att inte köpa grisen i säcken är helt rätt strategi, håller inte att gissa. Däremot så kan man fråga sig hur väl man scoutade exv Jonathan J förra säsongen, var JJ:s poäng en produkt att Meyer eller någon annan i Laget. Nöjde man sig med att kolla eliteprospects och sen såg man att han var ledig? Ja då kan det bli såhär även om jag tkr JJ presterat ok.

Sen kan man fråga sig om det man får ut av Hedman är så mkt bättre än det man skulle fått ut av Auvinen? Och fanns det någon prisskillnad mellan dessa två. Ja osv.

Som sagt bra att han inte slösar pengar men sen då.
Kommentera

Sv: Modo - Aik
Scallion: Sen förstår jag inte varför man inte gör som alla andra allsvenska klubbar, de lånar in hungriga div 1 spelare på några matcher för att se om de håller kvaliten. Om det skiter sig är det ingen fara men om spelarna levererar är ju det jätte bra.

Om man tittar på Oskarshamns värvning var den jätte bra eftersom det inte var stor risk. Vill se mer sånt från modo.
Kommentera