1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479948 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1939708

Sv: Modo - Karlskrona
J F K: måste hålla med. Lite mer klappklapp i pp och bra lägen där man hittar en pass gebom boxen gånger flera.

Sen Norlinder, nu förstår jag varför Ztorken var så lyrisk. Han har ju spelsinne som få. Är typ överallt på hela isen. Defensiven har jag svårt att bedöma men han är helt klart en frisk fläkt som kan hota framåt. Kanske det som saknats lite, offensiva backar som gör motståndarna osäkra . Tycker Enström ska börja bli ett offensivt hot också. Tror han får ta alldeles för mycket ansvar bakåt. Han är väl egentligen en ganska offensiv back.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskrona
Hakning-Henrik:
Tycker Tobias offrar sig för laget, tar svårta och jobbiga defensiva minuter för lagets skull, tack vare honom kan Norlinder bara ösa på bäst han vill. När man har den speltid Enström har kan man inte åka som en skottspole fram och tillbaka hela tiden. Däremot möjliggör han det för Norlinder och viss mån också Berglund/Hedberg som då kan få lite enklare minuter. Tror jag iaf😎
Kommentera

Sv: Modo - Karlskrona
Hakning-Henrik: Enström är egentligen en allroundback. När han lämnade oss efter SM-guldet var han rent offensiv, men han har fått väldigt mycket defensiva uppgifter i NHL. Därför är det säkerligen så att han behövde lite tid på sig för att våga spela offensivt igen.

Norlinder är sjukt bra spelsinne och löser det mesta genom att helt enkelt läsa spelet så bra. Jag är oerhört förvånad över hur bra han är över hela isen, även om uppsidan är offensiven. Som hans stolpskott igår när han plötsligt är först i banan av alla våra spelare, men ändå hinner han tillbaka när spelet vänder.

Ja, vi får hoppas att han spelar ett år till med oss där han får en riktigt ledande roll. Det är många JVM-spelare som huserat i de allsvenska lagen och jag tror på allvar att många börjar förstå fördelen med att ha regelbunden speltid i alla spelformer.
Kommentera