1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

324416 inlägg · 3867 ämnen

Inlägg #1939709

Sv: Modo - Karlskrona
henkeiskogen: Enström är egentligen en allroundback. När han lämnade oss efter SM-guldet var han rent offensiv, men han har fått väldigt mycket defensiva uppgifter i NHL. Därför är det säkerligen så att han behövde lite tid på sig för att våga spela offensivt igen.

Norlinder är sjukt bra spelsinne och löser det mesta genom att helt enkelt läsa spelet så bra. Jag är oerhört förvånad över hur bra han är över hela isen, även om uppsidan är offensiven. Som hans stolpskott igår när han plötsligt är först i banan av alla våra spelare, men ändå hinner han tillbaka när spelet vänder.

Ja, vi får hoppas att han spelar ett år till med oss där han får en riktigt ledande roll. Det är många JVM-spelare som huserat i de allsvenska lagen och jag tror på allvar att många börjar förstå fördelen med att ha regelbunden speltid i alla spelformer.
+5
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskrona
J F K: Steget är stort från j20 och några matcher i As till shl så jag har goda förhoppningar att han blir kvar.
Dock är ju alltid risken att tex frölunda värvar honom och lånar ut likt Stenkvist och sånt gör mig så jäkla förbannad.

Det borde finns regler kring detta dammsugande av talanger från AS, värvar en klubb från as så får inte klubben låna ut spelaren mer än 20 matcher på en säsong resten måste han tillbringa i den nya klubbens a-lag eller likande, för som det är nu är det ju hopplöst, en junior har en månadslön som är fickpengar för en shl klubb vilket möjliggör att man kan plocka in unga spelare och sedan låna ut för att ha för framtiden, dom allsvenska klubbarna får snällt stå med mössan i handen och se sin egen juniororganisation bli fullständigt urholkad så fort den börjar betala av sig
+5
Kommentera