1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480144 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1943957

Sv: Silly Season
J F K:
Till nästa säsong kommer söka spelare som kan hantera hög fart, tolkar det som att man inte enbart söker snabbskrinnare utan att de även skall kunna passa, skjuta med bibehållen hastighet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season
Tarasov: Såg Pantern-Karlskrona ikväll.Tycker Nick Olesen är en spännande spelare. Men Malmö är säkert intresserad där. Kim Tallberg Tingsryd tycker jag alltid är bra mot Modo.
Kommentera

Sv: Silly Season
Tarasov: Jag hoppas verkligen att det går att hitta de spelarna. Jonsson har vissa skills, men speluppfattningen räcker inte till. Han kan med all säkerhet prestera bra i rätt miljö för honom, men vi har inte den miljön och han kommer aldrig passa riktigt i Hellkvists system pga lite bristande skridskoåkning som tillsammans med bristande spelförståelse gör att han inte täcker upp de ytor han borde täcka.

Jag tror en del på Öhman som med rutinen säkerligen blir allt bättre, för de två svåraste sakerna att träna upp har han ju hyggligt redan i spelförståelse och skridskoåkning.

Många av de yngre spelarna däremot kommer att kunna utvecklas ordentligt. Ingen som sett Norlinder i A-jun trodde väl på den här utvecklingen, men det är skitroligt att det går så bra. Linus och Wernblom kan ta det sista steget för att bli riktigt framträdande i den här serien.
Kommentera

Sv: Silly Season
Tarasov: Connor Mcdavid skulle alltså passa perfekt menar du?
Jag tror han skulle funka helt ok.
Men skulle ju nte förvåna mig om han också skulle hamna i Modo svackan...
Kommentera