1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480960 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1945845

Sv: Pantern - Modo
J F K: Kan tycka att domaren byggde upp till "överfallet" på Pettersson på slutet när man tillåter allt möjligt.
Sen känns det som att Pettersson är extra utsatt av nån anledning? Gissningsvis för att han gillar att finta bort folk vilket retar upp dom och sen är det ju tacksamt att ge sig på honom då han inte är nå stor.
Tycker det var bra av Wernblom där dock att "sätta ned foten". Såna gånger är det ok att lacka lite. Tycker för övrigt Werner blivit en aning bättre på att tygla humöret? Sen att han åker på vissa saker för att han spelar på gränsen är en annan femma.

Jag vill nog för övrigt hålla med Ivandrago om att Jellvert kan vi gott behålla. Han borde dels inte vara så dyr. Sen passar han bra med Werner och LP. Dom två har ju tydligt en viss kemi, tycker man ska bygga på det över nästa säsong också. Hålla den kedjan intakt.
Enda problemet är väl att vi centermässigt behöver peta ned Johnson och Jellvert ett hack kan jag tycka. En centeruppstälning med Ny 1a (en riktigt 1a), Johnson, Jellvert & Wahlgren skulle kännas helt ok. Det vi måste göra är ju dock att lyckas få Johnson att inte ta en hel jäkla säsong på sig att komma igång.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Pantern - Modo
Monno:
Sen Wernblom blev petad har han slutat radda onödiga utvisningar. Visst det kommer säkert komma någon då och men det är acceptabelt med spelstilen.

Karlqvist kan vi nog riskera att förlora efter denna säsong fö.
Kommentera