1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480413 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1951855

Sv: Silly Season
Tarasov: På tal om det och jag ändå nämnt Lundin, tror ni att han får förlängt? I så fall, som tänkt 1:a eller 2:a? Känns som att det kan bli precis hur som helst med honom.
För att svara på din fråga annars så skulle jag bygga vidare på det vi nu har. JJ, Hagelin har äntligen kommit igång, vi har Linus Pettersson och Norlinder från J20 som gjort det bra. Vi har sett den senaste tiden vilken hög kapacitet det finns i det lag vi har nu. Hade inte satsat på en massa spetsförvärv. Tappar vi tex Karlqvist så visst, då kan det vara på sin plats med nåt spetsförvärv, men vill inte se nån toksatsning likt AIK.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season
Scallion:
Tkr Lundin håller bra klass, vilket jag även tkr Hanses gör. Däremot skulle jag gissa att Hanses är lagets mest oatletiska spelare.

Ang Lundin kan man avvakta med förlängning till efter säsongen, men vid fortsatt allsvenskt spel så kan han gott få fortsätta. Skulle gärna komplettera med en div 1 målvakt, exv Tim Juel eller Pontus Eltonius.
Kommentera

Sv: Silly Season
Scallion: Jag hade inte satsat på Lundin. Kanske en ny första målvakt för jag gissar på att Hansen inte stannar. Wallin kanske, för han blir nog inte en av Moras målvakter nästa säsong gissar jag. Målvakterna är den klart viktigaste posten iaf. Sedan centersidan.
Kommentera