1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480019 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1952017

Sv: Modo - Södertälje
Rytter: Om dom blir kvar, finns nog en del shl lag som nog kommer locka med kontrakt!

Jag hoppas Modo lägger en stor del av budgeten på en målvakt till nästa säsong (om det krävs) Lundin har gjort det bra sen han kom men varken han eller Hanses är målvakter man vill på förstaspaden om man hamnar i ett shl kval.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Södertälje
Gavelo: Kanske att någon SHL klubb erbjuder dom kontrakt redan denna sommar men bägge killar känns väldigt mogna och kloka så tror dom stannar en säsong till. Ser inte att dom lämnar. Inte heller Berglund som någon nämnde, Berglund får ändå förtroende och har utvecklats en del. Större chans att Hedberg lämnar, men det kan han lika gärna få göra enligt mig.

Håller med dig angående målvakterna, Hanses har varit väldigt bra förut men den här säsongen har han varit upp och ner. Tycker inte heller att han har haft samma högstanivå som förut. Nej, in med en riktigt bra målvakt.
Kommentera

Sv: Modo - Södertälje
Gavelo:
Vill behålla Berglund/Hedberg/Norlinder/Wernblom/OP. Får vi behålla 4 av dem är jag riktigt nöjd, tror iofs inre Wernblom får nåt kontrakt högre upp.
Kommentera

Sv: Modo - Södertälje
Gavelo: Hanses(trots en trist säsong utanför plan) är väl en målvakt som är minsta problemet om vi pratar att kunna avancera. Han är en av de första jag skulle vilja behålla
Kommentera