1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481431 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1952479

Sv: Modo - Björklöven
Gavelo: Någon vidare matchcoach är verkligen inte Hellkvist. Att man mot SSK inte tar höjd för att de har seriens två överlägset farligaste spelare är minst sagt anmärkningsvärt. Försvarsspelet är alltid konstruktivt långt över gränsen till naivt oavsett vad vi möter och det är nog en anledning till att vi statistiskt haft väldigt svårt för de sämsta lagen. De kan bara backa hem och invänta kontringar då vi saknar tålamodet eller möjligheten att förändra vårt spelsätt.

Jag gillar verkligen Hellkvist, men han är ingen pragmatiker. Snarare kör han sitt race ända in i kaklet, vilket man både kan älska och irritera sig över.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven
J F K: Hellkvist kör precis som Bulan sitt eget spel till 100%, ingen anpassning till motstånd överhuvudtaget. När det sitter så vet alla i laget vad de skall göra och det blir lättare vid skador och avstängningar. Jag tycker att det är brilljant.
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven
J F K: Dock så kan man inte "shutdown" seriens bästa duo varenda kväll, det går inte.
Modo-Södertälje 3-0
Södertälje-Modo 3-2 Meyer & Dyk 2 poäng var
Södertälje- Modo 1-5
Modo-Södertälje 1-4 Meyer & Dyk 2 poäng var

Håller inte med om att Hellkvist är en dålig matchcoach, dock så har hans spelide lite märkbara brister.
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven
J F K: håller med fullt o fast sen måste Modo ligga högt i antalet bjudningar/felpass där motståndarna utan eget spel får mål o målchanser , han borde studera Luleås försvarsspel
Kommentera