1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481563 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1955779

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Svårt att säga sånt där, jag menar kolla lagen ovanför till exempel Oskarshamn och Västerås, de har knappast haft bättre förutsättningar än Modo.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Axle San: Ja, det är helt klart så att Västerås och Oskarshamn lyckats bättre än oss. Leksand och AIK har de två högsta budgeterna och de kan jag köpa att de hamnar före (även om jag helst ser oss etta).
Samtidigt tror jag Löven och SSK är betydligt mer missnöjda än vad vi är, för målsättningen vad ju slutspel för första gången i HA.

Sammantaget det positiva så tycker jag att vi försöker spela en väldigt konstruktiv, rolig och för spelarna utvecklande ishockey. De yngre spelarna har verkligen fått chansen och det bådar gott när vi försöker behålla och få hit spelare till hockeygym. Vi har stundtals också varit väldigt bra.

Negativt är givetvis de långa perioderna av bedrövligt spel. Att vi saknar självförtroendet/drivet att ta tag i spelet i många matcher, utan vi blir passiva. Dessutom är det frustrerande att vi saknar tålamodet att vänta ut de lag som spelar defensivt emot oss och i övermod bjuder på allt farligare målchanser för att vi inte litar på att vi till slut vinner annars.
Kommentera