1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478112 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1959348

Sv: Slutspelsserien
Rytter: Oskarshamn firade redan ikväll att dom gjort en supersäsong. Ifjol när Timrå gick upp så tog dom knappt emot medaljerna eller bucklan utan fokuset var på något helt annat. Så beror helt på hur nöjd man är i Oskarshamn med.

Dom har ju gjort en super säsong oavsett.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelsserien
Dundee: Fast de har varit klara för hockeyallsvenska finalen under väldigt lång tid, så om de bara vara nöjda med att ligga högt i allsvenskan så har de haft väldigt lång tid på sig för att höja målsättningen. Hade jag hållit på Timrå så hade jag nog också reagerat på att de firade, men det är inte automatiskt så att de nu är nöjda för det. Det är lite olika hur man hanterar det.

Helt klart är Timrå stora favoriter, men någon gigantisk skräll skulle jag inte anse att det vore om Oskarshamn tar det. Timrå var SHLs klart sämsta lag och är mentalt förmodligen väldigt sköra, så får man lite motgång och Rifalk är grymt bra kan det börja snurra väldigt många otäcka tankar i huvudet på spelarna. Ifjol hade man en Dahlen som kom med energi, men jag vet inte om man har någon lika självklar ledare som tar kommandot. Wedin har helt klart kunnandet spelmässigt, men är han samma ledare?
Kommentera