1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1959619

Sv: Slutspelsserien
Tarasov: Jag är har bara ärligt varit lack över det ganska länge. Men detta visar ju bara vilken hejdlöst kass attityd de har inom laget? Är de tom föreningen? År efter år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelsserien
atomragnar: Ursäkta franskan, men hur FAN kan ni bli upprörda över en förlust som betyder NOLL för Modo?
Träningsmatcherna i Augusti betyder mer än dagens match..
Hade du/ni hellre sett att man satsade som svin men samtidigt får en bruten fotled på Toby eller hjärnskakning på Norlinder?
Släpp detta nu och sikta in er på en intressant silly season istället.
Kommentera

Sv: Slutspelsserien
atomragnar: I det här håller jag med dig fullt ut och just ödmjukhet är något föreningen totalt saknat genom åren. Ta bara slogan "Heart of hockey" den är så urbota fåning att den blir pinsam. Hellkvist belyste i början att föreningen/truppen hade mycket att arbeta bort och just den biten tror jag han jobbar hårt med och jag både tror och hoppas att han kommit en bit på vägen.
Kommentera

Sv: Slutspelsserien
atomragnar:
Ja det kan jag förstå och vissa grejor Håller med, men samtidigt tycker jag du är lite för ensidigt negativ. Det har ju trots allt hänt en del bra grejor de senaste 2 åren, framförallt på kontoret.
Kommentera

Sv: Slutspelsserien
atomragnar: Det måste till en stor förändring i föreningen när det gäller dess kravbild och ödmjukhet , händer det inget på den biten så kan vi nog glömma att ens nosa på kval till SHL fram över!!!!
Kommentera