1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

324625 inlägg · 3867 ämnen

Inlägg #1959707

Sv: Slutspelsserien
Icing-Ove: Matchens betydelse är också NOLL.
Se på skidåkaren Northug. Han satsade ALLT sålänge han kunde vinna, men när han själv ansåg chansen borta kunde han lika gärna sluta på plats 50.
Men han kanske inte har nån vinnarskalle han heller..

Att Modo ska vinna för Västerås skull, och att det skulle vara någon form av revansch för kvalförlusten mot Leksand för 2 år sedan är närmast ett hån.
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelsserien
Nucky: Hoppas verkligen inte klubben har samma attityd som du, även om det ser ut så ibland på isen. Att inte vilja göra sitt bästa när det är tävlingsmatch????? Det räcker att en MoDo-supporter var på plats igår så borde laget göra sitt bästa.

Jämförelsen med Northug blir ju rätt skev. Dels vann han ju med vissa mellanrum, men om alla åkare bara skulle ta i så länge de hade chans på seger, så skulle ländågkningen varit betydlgt mer död(om man nu kan vara mer eller mindre död) än den redan är. Du tycker alltså tränaren har fel som bad om ursäkt för MoDos agerande, speciellt i första perioden.
+2
Kommentera

Sv: Slutspelsserien
Nucky:
En fråga:
Menar Du att spelarna inte har ett ansvar mot sin arbetsgivare, sponsorer, supportrar som alla är med och betalar deras lön?
Sen var detta ett ypperligt tillfälle att ge lite tillbaka mot det lag som spelade ut MoDo ur SHL!

Att bara lägga sig ner för att det inte betyder nått är kanske en förklaring varför det ser ut som det gör, inte bara på hockeyplan.
Nu är detta INTE nåt emot MoDo som sådant, det gäller många lag..

Man önskar att fler spelade för klubbmärket och inte bara för lönen!
Kommentera

Sv: Slutspelsserien
Nucky:
Man kan ju fråga sig hur många spelare har vi kvar från när vi åkte ur? Är det ens någon? Visar lite vad hockeyn har blivit. En ren jävla marknadsprodukt utan hjärta. Lovade 10åringar har agenter som tar beslut åt dem. Finns några få undantag, men ja, de är få.

Titta på lagen som är i SHL. Det är ju fler och fler köpelag. Riktigt trist utveckling.
Kommentera

Sv: Slutspelsserien
Nucky: Ja, vilket hån, värdelös match. OK då. Förlåt. Var det kul att Leksand vann? Vi är i alla fall ett Modo-gäng i Umeå som ville vinna matchen. Hoppas Ritola bjuder på ytterligare en dyr platta SHL-öl med sin gamla Modo-lön och Hanses, han agerar värdelös när det passar...
+2
Kommentera

Sv: Slutspelsserien
Nucky: Med den logiken, Modo kan likväl avstå från att ställa upp i HA framöver?
Kommentera