1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

324345 inlägg · 3867 ämnen

Inlägg #1959772

Sv: Slutspelsserien
Jaca: Vad menar du, spelade dom utan lön igår?

I övrigt tycker jag det ser förbannat bra ut. Vi har en ung stomme spelare som bara blir bättre och bättre, en fantastiskt duktig tränare och en sund ekonomi. Vem hade trott det för ett par år sedan?

Men just det, vi förlorade en betydelselös match igår.. Sparka alla!!

Vad vinner förresten Modo på att Västerås hade gått vidare?
+5
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelsserien
Nucky:

Handlar nog inte så mycket om vad modo vunnit på att Västerås gått vidare utan det handlar om prestigen att kunna slå ut en annan stor förening (ärkefiende) och rädda fans och sponsorer genom att visa rätt vilja inför nästa säsong, ta en liten Payback på lif som faktiskt dödat mycket av våran förening sen man skickade ner oss i denna serie.

Jag bryr mig väldigt lite för att säga ingenting om att man förlorar mot leksand, det är ett riktigt bra lag med en riktigt bra form, men jag är oerhört besviken på de sätt man förlorar på, 43 utv minuter, matchstraff, 9/10 spelare som inte klarar av att motivera sig som avlönad idrottsman mot arbetsgivare, sponsorer och fans, man fullständigt skämmer ut sig i uppförandet på isen och sådant gör mig som fan riktigt jäkla besviken.
+3
Kommentera

Sv: Slutspelsserien
Nucky:
Vad vinner MoDo på att VIK skulle ha gått vidare?
Leksand kvar där de hör hemma och bra inkomster på nästa säsongs matcher mot dem! Skämt och sido, nog hade det vart trevligt att sätta käppar i hjulet för LIF om inte annat spelat dem kvar i HA..

Jo det ser onekligen bra ut för er, det gäller bara att få ha kvar den unga stommen.
Det finns ett lag lite längre norrut som har en förmåga att dammsuga närområdet på talanger!
Kommentera