1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478900 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1964750

Sv: Silly season - 2019
modomille: Vad tycker folket om Öhman och Wahlgren? Wahlgren har ju kontrakt, frågan är om han tar plats och vart ska han då spela? Johnsson lär bli andra center om en förstacenter ska in vilket jag förutsätter. Och om nu Jellvert skriver på så lär han bli 3e typ.. Öhman borde inte få plats, dessutom tycker jag han gjort sitt i Modo..Men ska Wahlgren spela 4e center nja han ska nog va högre upp.. Knepigt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
RagnarLodbrok: Tim tycker jag öppnade starkt säsongen 18/19 men sista 40 omgångarna tycker jag inte han levererade alls i Modo och det jag såg i Västervik, men han är på kontrakt så jag tycker absolut han ska få chansen att slå sig in i truppen i höst.
Öhman är en väldigt smart spelare, han kan spela i båda ändar av planen och bidrar mycket i de tysta, sen att det finns folk som tycker alla som inte har 10+20 i poängprotokollet efter säsongen är en skitspelare är bara korkat.
Öhman fyller en funktion MEN helt beroende på vad man tittar på för alternativ så bör han ligga på gränsen.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
RagnarLodbrok: Håller nog Jellvert över Johnsson, även om den sistnämnde gör sina poäng är han alltför sällan påslagen och sliter inte direkt ihjäl sig i defensiven.
Wahlgren är jävligt svår, vill så gärna att det ska lyckas för honom när man ser vilken potential han besitter, men tror att både han och Öhman kommer hamna i Västervik.
Hoppas på 2 nya centrar av riktigt hög klass.
Låst ämne