1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479816 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1964807

Sv: Silly season - 2019
En nyhetssändning om en spelare som man redan gått ut med en vecka tidigare......
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Gavelo:

Snacka om att leta fel. Klart modo ska förmedla detta officiellt när dom anser att det passar. Dom kan inte ta hänsyn till ifall detta förmedlats i pressen tidigare. Om du visste om detta och inte var intresserad var det bara att ge fan och lyssna. Själv är man intresserad av att höra Norlinder oavsett ifall detta varit klart ett tag eller ej så jag uppskattar dessa inslag.

Ska vi sluta presentera spelare som mrmadhawk har avslöjat också?

Ger mig fan på att vissa klagat om man skippat att göra inslag med Norlinder och frågat varför man inte presenterar honom på samma sätt som andra nyförvärv/förlängningar, eftersom man vill höra lokala spelare ge sin syn.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Gavelo: Ja detta var lite konstigt, alla visste att Norlinder har kritat på. Modo har ju såklart sett det också. Ändå så väljer man att göra en direktsändning, Modos press har verkligen ingen känsla för sånt här. Har tänkt på en annan sak med, musiken i arenan suger, ingen känsla där heller. Hela marknadsförings biten är inte direkt bra.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Gavelo: Håller med. Väldigt intressant att höra Norlinder dock, men man kanske bör vara lite mer nyhetsmässiga. Det blir lite av ett anti-klimax
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Gavelo: Vem? Menar du Norlinder?
Låst ämne