1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480359 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1965333

Sv: Silly season - 2019
Amitiel:

Fast Joel Persson lämnar ju inte för att han varit dålig och för att Växjö inte vill ha kvar honom. Han skrev ju NHL kontrakt i fjol eftersin sjuka säsong och varit utlånad.

Linus Fröberg lär inte sakna anbud från SHL, en stabil center i bra ålder växer inte på träd. Känns som en FBK eller HV värvning.

Måns Kruger var ett intressant namn, sjukt bra med poäng i Div 1. Skulle gärna se att vi testar en sådan värvning, low risk high reward.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Rytter: Jag vill minnas att Måns Kruger var riktigt långsam på rören och har han inte utvecklat det så säger jag NEJ tack och hoppas även att MoDo gör det!
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Rytter: Jo, Krüger har ju nästan gjort 300 poäng på ca 230 div1-matcher. Såg honom i Huddinge häromåret och tycker det är märkligt att han är kvar i den ligan, helt klart klassen bättre än 99% av spelarna där. Antar att han kanske håller sig i Sthlm-området av sociala skäl men om typ Modo ringer borde han ge det en chans. Fortfarande bara 27.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Rytter: känner igen Kruger, visst var han väl i Modo nåt år? Har väl en bror som lirar med
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Sjukt kul ifall vi behåller Jellvert, skriv gärna 2 år med honom. Vi behöver ha kvar spelare och bygga vidare på dessa ifall vi ska nå stabilitet och framgång. Sedan är 20p och +13 inte fy skam med tanke på att han knappt spelat PP. Gillar hans inställning, hårda jobb och fart. Viktig pusselbit ifall detta stämmer.

Han borde dessutom kunna ta fler steg utvecklingsmässigt då han är rätt ung. Han gjorde personbästa förra året, och jag tror han gör personbästa igen nästa säsong.
Låst ämne