1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474557 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1966740

Sv: Apropå ingenting...
Dundee: Timrå som hockeylag berör inte mig ett dugg däremot så underhåller deras fans mig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gäsp: Jag känner alltid sympati för fansen när ett lag åker ur. Att låta sitt humör styras av hur en ishockeyklubb presterar är ju egentligen ett irrationellt beteende, men det är också det som är tjusningen. Att ha de där stunderna varje vinter då man kan släppa ratten för ett ögonblick, glömma alla problem och försvinna in i den där världen där ishockeyn är det enda som räknas.

När ens favoritlag åker ut så förstörs mycket av det där. Alla ens favoritspelare lämnar samtidigt, det blir tomt på läktarna, skrivs mindre i tidningarna etc. Även jag kan tycka att rivalitet mellan klubbar och fans är en viktig krydda, så lider jag med de fans vars favoritklubb åker ur, oavsett om de håller på Timrå eller Färjestad eller någonting annat.

På samma gång så har jag en egoistisk sida som hoppas att vi får möta Timrå nästa säsong. Även om mycket av rivaliteten har försvunnit, så blir ju de matcherna i regel betydligt mer intressanta än mot många andra Allsvenska lag. Roligast hade ju förstås varit ifall vi kunde ta klivet upp till SHL själva...
Kommentera