1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481427 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1967495

Sv: Silly season - 2019
Rytter:
Jag tror inte man behöver ha mkt speltid eller användas i alla situationer för att utvecklas, däremot behöver man vara i en utmanande miljö på något sätt. För vänder man på ditt resonemang borde exv Oscar P/Karlström och kanske tom V. Berglund spelat div 1 för att maximera sin utveckling denna säsong, men det behövdes inte eftersom miljön de hade denna säsong var utmanande. Våra backar är säkert aktuella för SHL men väljer att stanna, vilket jag faktiskt ser som en gåva till klubben.

Hamnar man däremot i den sitsen att man under en längre tid inte får spela matcher, då är det en annan sak.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Är väldigt lite rykten kring nyförvärv?, känns som det här med sportchefs platsen drar ut på tiden med. Skulle ju vara skönt att ha någon på plats snart många spetsspelare som vi skulle kunna ha chans att värva försvinner nog tyvärr ganska fort. Dom som har högre mål väntar ju alltid länge men dom är ju för högra divisioner.

Skulle vara intressant att veta hur det funkar med gruppen som sköter allt nu, känns som att skriva kontrakt med spelare från truppen grejar dom alldeles utmärkt jag är mer orolig för jobbet med att rekrytera nya spelare.
Låst ämne