1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478661 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1968556

Sv: Silly season - 2019
Gavelo: Gör Karlström 20mål nästa säsong så säger jag att du ska spela på det i detta nu. För det ger nog sjukt mycket för pengarna.

Jag tror Karlström kommer vara oerhört nyttig. Men skulle bli sjukt förvånad om han gör 20mål då han åtminstone inledningsvis inte kommer gå in varken i första eller andra kedjan eller i PP.

Gör Karlström 20p skulle jag vara mer än nöjd. Och se det som ett stort genombrott.
Det som vore guld värt är ju om Wernblom skulle komma upp i över 30 pinnar, samma med Jellvert (om dom blir kvar) Även LP hade varit fint att få upp i dom nivåerna. Men tror 20 är närmare sanningen där. (Varken Werner eller Jellvert är ju dock klart att dom är kvar)

Vi ska inte underskatta nyttan att ha "samma" gäng ett år till. Sammanhållningen ger mer än enskilda spets värvningar anser jag.

En spelare man kan diskutera tycker jag är KJ. Har han en nivå till? Vad har han för ersättning sett till 7p på 46 matcher? Han är ju inte värd att försöka skeppa (Som t.ex. Ericsson) men det vore verkligen önskvärt med mer produktion därifrån.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Monno: Det kanske låter lite tokigt men se det såhär, eller så gör iaf jag det!
Karlström är stor, stark och har ett fint målsinne, dessutom har han väldigt fin teknik, för att ha spelat lågt i hierarkien och inte fått direkt förtroende i en producerande enhet eller PP så gjorde han 6 mål, Lucas Wernblom gör också 6 mål men spelar frekvent i PP samt ofta högre i kjedjorna och (utan att ha kollat upp det) mest troligen en hel del fler minutrar per match än Kaltsröm!

Jag tror han kommer panga in iaf det dubbla denna vinter om han får fortsatt förtroende!

Ang KJ, nja jag gillar att han är från övik osv men där hade jag hoppats på mer och i dagsläget utan att ens veta vilken trupp Modo har i höst så säger jag att man inte bör förläng, utlåning kan vara ett alternativ.
Låst ämne