1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478930 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1969093

Sv: Silly season - 2019
Idbyn:

Hur många hade iko eller Timrå förra året som varit med i sådana sammanhang?

Skiter i vad spelare har gjort utan det är vad dom ska göra som är det viktiga. Rätt karaktärer slår meriter alla dagar i veckan. Tror vi kan förstärka laget på andra positioner istället för att slänga bort stor del av budgeten på Lindgren.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Rytter:
Jag tycker man skall vara försiktigt med spelare över 32-33, men kommer en som Tobias så går det bortom den regeln. Utöver Tobias ev tillkomst så har vi Hedman på kontrakt som fyller ”rutinplatsen” i backlinjen. Kanske också Tommy och då får helt enkelt inte Lindgren plats. Det blir 4 backar som är 32 eller äldre.


Dessutom så bör man även ha säsongen 20/21 i tankar när man skriver nya kontrakt denna säsong. För redan med Hedman/Enström x 2 så blockar man platser för spelare som kan växa under säsongen och även vara bra backar 20/21. Detta är anledningen till att jag inte tycker att man skall skriva med Tommy E, jag tror det går att hitta backar kring 23-27 som kan göra ett lika bra/bättre jobb och dessutom vara nyttiga även nästa säsong. Om inte annat kan vi kanske öppna för Walfridsson så han är med och får speltid på 7 backar.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Rytter: I och för sig var väl både Timander och Frögren rätt delaktiga i Leksands framgångar. Visserligen lite yngre och lite bättre, men om motivationen finns så behöver det inte vara negativt med en lite mer rutinerad ledare i försvaret.

Nu har vi ju förhoppningsvis Toby på den platsen och nog känns det som att det finns roligare saker att länga pengarna på.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Rytter: Håller med vi ska inte slänga bort pengar. Om vi pratar tex Lindgren, Rautio så är det riktiga karaktärsspelare plus kvalité. Men jag håller med vi ska värva smart inte tömma pengapungen på 1-2 spelare. Men ska vi upp så måste vi satsa.
Låst ämne