1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479646 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1969570

Sv: Silly season - 2019
Sputnik: Härligt!!

Satt och såg DIF-Fbk och jag blir uppriktigt arg, Fbk reducerar i slutet men målet döms bort efter en lång videogranskning. Målet är solklart men målvakterna verkar vara så pass fredade att ingen får röra dom oavsett om dom står i målgården eller som i detta fallet lite utanför, varför dödar man ishockeyn genom att avbryta matcher för långa videogranskningar så allt ”tempo” försvinner och varför dömmer man bort helt riktiga mål för att någon spelare nuddat målvakten sekunderna innan, är det inte bättre att döma mål och få lite utväxling i matcherna ist för att slå ner på det som får matcher att utvecklas och det folk vill se?!

Vill påpeka att jag inte på något sätt sympatiserar med FBK men jag vill se hockey med tempo och mål, inte avbrott, videogranskningar och bortdömda mål som är helt korrekta om man bortser från hockeydödande regler.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Gavelo: Att det räcker att målvakten har skridskorna i målgården men kan ha klubban eller plocken så långt ut som han når är ju djävligt skum regel. Det borde va (enligt min mening) om målvakten blir uppenbart störd av spelare i målgården, då skulle det bli enklare och mer accepterat.
Låst ämne