1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482057 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1970158

Sv: Silly season - 2019
Bad_Brett: Håller också förlängningen av Hedberg väldigt högt, dock ett angenämt problem vilken av honom och Norlinder som blir mest framträdande.
Norlinders skridskoåkning får mig att närmast tänka på Cumiskey, så jävla bra är han i mina ögon.

Man får alltså 2 mille extra till nästa säsong. Låt säga att det räcker till 2 klassförvärv(jag vet, förlängningar är dyrare osv) Var vill ni lägga krutet?
Jag lutar åt antingen 1 center och en målvakt, eller 2 centrar om man har förlängt med Lundin och Dackell.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Nucky: Widebro är ingen PR.maskin, jordnära, men om han går ut o pratar om förstaplatsen så finns det säkert mer än 2 mille extra att satsa. Oavsett, så måste vi ha in en första målvakt, om inte Lundin eller Dackell får en Lidnersk knäpp. Det är kanske den rollen Freddan söker till.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Nucky: Norlinder har inte samma fysik som Hedberg och kan få jobbigt att leva upp till allas förväntningar. Det är lätt att poängen inte börjar rulla in och man börjar fundera alldeles för mycket. Han slog faktiskt just Cumiskeys rekord på någon slinga de åker, så hans skridskoåkning är fantastisk. (Dock tror jag att Cumiskey var snabbare på längre sträckor).

Det är hur som helst angenämt ställt på backsidan. Vi har väl Lovric, Lexenberg och Popovic också som inte gjorde bort sig i J20.
Låst ämne