1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

310084 inlägg · 3834 ämnen

Inlägg #1970335

Sv: Silly season - 2019
ivandrago: Oscar Pettersson verkar ju ut för truppen också. Lite synd men jag antar att man ka ske tycker att han och Karlström är lite samma typ?
Fast O.P känns mer fysisk och Karlström mer teknisk.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Monno:

Skrev om detta tidigare, och ja tråkigt när en lokala spelare lämnar.

Men gissar att man resonerar så att Karlström är före och mer mogen i sitt spel, framförallt utan puck. Dock tror jag OP har högre potential på sikt.

Men ska vi bli starkare nästa år måste vi ha färdiga spelare och inte bara potential. Vi kan säkert värva in en spelare som gör truppen starkare nästa år.

Dock skulle jag gärna se ett kontrakt på OP och sedan utlåning till Övik och in i laget vid skador/behov. Han kan klubben och spelet, tränaren så att komma in i Modo borde gå fort. Sedan borde han växa av en större roll i Div1 och kanske få visa sin produktiva sida också och växa av detta som spelare.

Med denna lösning om den slår väl ut så kan vi ha en bättre spelare nästa år och skriva fast, misslyckas det så kan vi släppa honom vidare. Men det svåra är väl att övertyga spelaren om att detta är ett bra alternativ, troligen vill han isf till ett annat HA lag och ta en roll högre upp, typ alba, wahlgren i västervik.
Kommentera

Sv: Silly season - 2019
Monno: Ja, hoppas vi får en riktigt stark trupp, men lite synd att han inte fick chansen ett år till. Hans kaxighet o fysiska spel är uppfriskande, men poängen strömmar väl inte in. Ändå en grannens grabb som är ung. Men han kanske kommer tillbaka om ett par år om han fortsätter utvecklas
+1
Kommentera