1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479893 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1970962

Sv: Silly season - 2019
Tarasov: Jo men man måste kunna vara för och mot. Och när Widebro går ut och säger klart och tydligt vi ska vara ett lag för top 2. Då höjs förväntningarna ganska rejält med och en så länge har han inte presenterat något som imponerar på mig eller som visar att man verkligen går för den målsättningen. Snarare så backade han idag iom att plötsligt så var ingen av dom man själva rekryterat dög som sportchef? 😁. Men jag är sällan förbannad länge utan det går över. Men man blir ju otroligt förvånad.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Dundee: Stjärnvärvningarna görs i regel efter sommaren av lite olika anledningar. Vidare kan det ju finnas några riktiga ess som man inte presenterat ännu. Jag drömmer som sagt om att Steen ska välja att avsluta NHL-karriären och återförenas med Enström. Och drömmen vore ju om tvillingarna har blivit sugna på att hjälpa MoDo upp. Föga troligt, men det är Silly Season.

Vidare är förhoppningen att flera juniorer kommer explodera nu (vilket inte alls är otroligt).

Jag har en konstig magkänsla av att MoDo vet vad de håller på med. Jag känner mig trygg och entusiastisk.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Dundee: Dom har ju inte rekryterat någon. Det var snarare de ansökningar man fått in som man inte tycker håller måttet
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Dundee: Det är väl med etablerade sportschefer som med spelare, man kan ju mycket väl haft en på kroken som i slutskedet valt en annan klubb - vad vet vi? Jag tycker det tyder på sundhet att avvakta istället för att anställa någon i blindo som tyvärr skett flera gånger förut. Och vi sitter ju inte i skiten - det hade ju varit värre om vi stått med en handfull spelare med kontrakt.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Dundee:
Har lite på känn att jag kommer gilla Kristianstad till hösten😉, eller kanske plockar jag upp Panternspåret igen.

Kanske han har läst Ztorkens inlägg ”vad skall vi med en sportchef till”. Kanske läge att renodla rollen mot a-laget?

De 3 namn som man sett under senare år är Freddan/Karlberg/Sundlöv. Ingen av namnen får en att hoppa jämfota av glädje. Är det verkligen det bästa som sökt? Isf känns urvalet som mkt skralt.
Låst ämne