1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480144 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1971039

Sv: Silly season - 2019
hockey_21:
Risken är att han avfärdas av Modo av följande orsaker:
Inte gått hockeygym i Övik
Inte från närområdet
Är nordamerikan och vi har ingen annan i laget
Spelade inte i Modo föregående säsong

Ursäkta ett lite sarkastiskt inlägg, tycker Modo är på rätt väg men tycker man kryssar lite fel här och var.

Ang sportchef så läste jag att Widebro vill ha någon som är här längre än två år, men skall det vara det viktigt? Det kan hända väldigt mycket på 2 år och man kan inte garantera något. Man skall verkligen inte byta i onödan och bara för att, men ser inga problem i att ha en SC som gör ett riktigt bra jobb i två år för att sedan dra vidare. Och skall en halvdan SC få fortsätta enbart för att man inte skall byta I onödan.

Btw om vi nu kört fast fråga Näslund igen, vet att han inte vill men fråga! Han och Hellqvist skulle passa riktigt bra ihop.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Tarasov: Jag är ju lite tveksam till om vi behöver en sportchef egentligen. Men om vi förutsätter att det är så att vi måste ha en sportchef, så bör givetvis den personen verka i klubben långsiktigt. Sportchefen (vad han nu gör) är väl den som ska styra o visa vilken väg klubben ska gå i framtiden. Ska vi ha en sportchef så ska det vara någon som inte får hemlängtan direkt, därför är det bra att Widebro passar, finns ingen duglig så kör vi hellre utan ett tag till. Truppen lär väl vara klar ganska snart ändå.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Tarasov: I en tidigare intervju sa Widebro att om man ser tillbaka på Modo's storhetstid med finaler och SM-guld, så har den gemensamma nämnaren varit kontinuitet på ledande positioner under flera år. Är nog beredd att hålla med.
Men det klart, hittar man någon som kan trolla likt
Kentää kan det ju vara värt med ett kortare kontrakt.
Låst ämne