1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480359 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1971102

Sv: Silly season - 2019
Tarasov: Jag ser det lite såhär. I SHL måste man ha spelare av bra kvalité. Det är nästan omöjligt att dra ihop lag av hög SHL klass med "grabbar från orten".
Däremot är det inte SM guld vi ska vinna nu. Utan vi ska ta oss upp till SHL. Och en sak jag tycker många/alla lag som gått upp senaste åren har gemensamt är sammanhållning och en stark kärna spelare som varit med i klubben ett tag. (Nu snackar ju du ledare iofs)

AIK testade värva ihop ett lag. Gick sådär.
Oskarshamn bytte förvisso ut stora delar av truppen så dom kanske får vara ett undantag då. ;-)
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Monno: Som jag ser det behövs ett mer kapitalistiskt tänk och det verkar som att MoDo äntligen har hajat detta. Tyvärr känns det som att många har blivit hjärntvättade till att tro att kapitalism är någon form av ondskefull svart magi som krossar juniorernas drömmar och slaktar supporterkulturen.

I själva verket är det precis tvärtom; Man inser att lönsamhet uppstår när man engagerar konsumenterna. Och konsumenterna är i detta fall även spelarna. Man har bildat en aura av att MoDo är att räkna med, att MoDo är en klubb i harmoni. Det faktum att alla våra unga talenger väljer att stanna är obeskrivligt positivt, det skvallrar om ayy MoDo gör någonting väldigt rätt just nu.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Monno:
Jag pratar även spelare. Alla lag som lyckas har ofta en kärna av spelare, det hade även Oskarshamn. Kontinuitet med rätt personer är säkert en faktor men det kan knappast vara en ensam faktor.
Låst ämne