1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1973874

Sv: Silly season - 2019
Gavelo: Tror definitivt han är värvad som spets och kommer tjäna därefter. Han var snubblande nära JVM-laget, har visat att han kan producera i en så pass respekterad liga som NCAA och dessutom svensk och endast 22 år. Dessa spelare är högvilt i Sverige, där man anser sig kunna få hög utväxling.
Växjös sportchef sade också i en intervju att spelare som varit över pölen och spelat för att sedan komma hem, blir erbjuden galet bra betalt här hemma. Ofta för mycket enligt honom. Nu syftade han på de som provat på AHL-spel, de blir såklart ännu dyrare.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Nucky: Han är säkerligen värvad som någon form av spets men man kan heller inte jämföra vad en shl klubb skulle betala kontra en allsvensk.

En shl klubb kan ofta betala mycket mer men kan ofta inte lova samma förtroende, att spela i en något sämre liga med mindre betalt men att få stort förtroende och speltid väger i många fall tyngre, så om tex DIF skulle erbjuda 50k/mån men då mest troligt en roll i 3-4 linan medans Modo erbjuder 30k/m men en roll som första center så väger nog modos erbjudande tyngre om spelaren är ung och vill utvecklas.
En spelare som endast ser pengarna före utvecklingen eller bara statusen att få tillhöra en organisation i en högre division väljer DIF i detta fallet.

Sen skulle vi få en 1:a Center för 50kk/mån så skulle jag vara oerhört nöjd iaf
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Nucky: Han är spets.

Frågan är dock om han är centern som vi behöver. Vi behöver en utpräglad Playmaker.

Om sista spelaren in vore Tony Mårtensson på ett 2 mille kontrakt skulle jag inte klaga.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Youtubar man Nebraska Omaha hockey och sorterar på filmer från senaste året så får man fram en hel del highlights från deras matcher. Vissa matcher i sin helhet finns också, där Olofsson gör en del poäng😁
Låst ämne