1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

316857 inlägg · 3855 ämnen

Inlägg #1974584

Sv: Silly season - 2019
Bad_Brett: Jag kan tycka att det är bra med en tanke med värvningar, men som du är inne på så ska det verkligen inte vara skrivet i sten. man ska förtjäna sin istid och kemi i en kedja kan man inte bara skapa.

men, jag tycker att det i teorin känns oerhört bra att vi plockar bort spelare länge ned i näringskedjan och stoppar in spelare som-i alla fall på pappet- tar plats högre upp. kvaliteten blir bättre, konkurrensen ökar och vi blir inte lika känsliga gör skador eller formsvackor.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
J F K: Tycker Björn visat också att det inte spelar någon roll att man är intagen av rekommendation av honom och tänkt i en producerande roll. Levererar man inte får man inte spela.
Tänker då på fallet Elvenäs främst.

Hagelin tänkte man ju att han bara fick nöta på för att han var favoriserad. (Än om han var bänkad nån gång också) Men visade sig ju på slutet av säsongen att det kan var rätt beslut att fortsätta spela honom.
+5
Kommentera

Sv: Silly season - 2019
J F K: säsongen som var körde Hellkvist oftast med 6 backar, kan bli tufft för de 2 som inte får speltid , tycker att 7 känns bättre framförallt på 2-3 bortamatcher under samma resa
Kommentera