1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

343774 inlägg · 3894 ämnen

Inlägg #1974576

Sv: Silly season - 2019
J F K: Jag gillar detta lika lite som när man lovar juniorer en viss plats i laget. Sedan kan det mycket väl bli så att nyförvärven blir jättelyckade, men jag ändå att en kille som Rosdahl har en del att bevisa innan man placerar honom i en producerande kedja.

Sedan är det lite skit samma vad man kallar kedjorna för, är bara inte förtjust att man pratar om att stoppa in killar som aldrig har producerat i förstakedjan samtidigt som Karlqvist och Björklund är några av seriens bästa offensiva krafter när de väl är på spelhumör. Vill inte se att Björn blir en ny Boork eller Wikegård som _bara_ värdesätter arbetsinsats, moral och träningsvilja.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Bad_Brett: Det ska säga att jag är klart tveksam till Kim om jag ska vara ärligt. Av samma orsaker som alla andra. Ja, han är säkert bra på skridskorna och in det fysiska spelet, men han har verkligen historiken emot sig när det gäller brunkare från SHL och hur mycket nytta de kan göra.

Jag kan som sagt förstå att Björn vill se till att vi blir ett lag där alla jobbar hårt och där vi inte accepterar att flera gånger efter en match erkänna att motståndarna var mer på tå, jobbade hårdare, var bättre förberedda eller på annat sätt medge att vi helt enkelt hade för dålig attityd. Ska jag vara ärlig så är jag förbannat less på de kommentarerna och om vi kan minska dessa så är Kim och alla andra hårt jobbande Björn-favoriter så är de förlåtna.
+3
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Bad_Brett:
Tror det är helt riskfritt att Björn väljer bort spelskicklighet till förmån för avsaknad av detsamma. Hans spelsystem kräver en hel del av den varan.
+1
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Bad_Brett: Jag kan tycka att det är bra med en tanke med värvningar, men som du är inne på så ska det verkligen inte vara skrivet i sten. man ska förtjäna sin istid och kemi i en kedja kan man inte bara skapa.

men, jag tycker att det i teorin känns oerhört bra att vi plockar bort spelare länge ned i näringskedjan och stoppar in spelare som-i alla fall på pappet- tar plats högre upp. kvaliteten blir bättre, konkurrensen ökar och vi blir inte lika känsliga gör skador eller formsvackor.
+2
Låst ämne