1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

343774 inlägg · 3894 ämnen

Inlägg #1974635

Sv: Silly season - 2019
Bad_Brett: Det ska säga att jag är klart tveksam till Kim om jag ska vara ärligt. Av samma orsaker som alla andra. Ja, han är säkert bra på skridskorna och in det fysiska spelet, men han har verkligen historiken emot sig när det gäller brunkare från SHL och hur mycket nytta de kan göra.

Jag kan som sagt förstå att Björn vill se till att vi blir ett lag där alla jobbar hårt och där vi inte accepterar att flera gånger efter en match erkänna att motståndarna var mer på tå, jobbade hårdare, var bättre förberedda eller på annat sätt medge att vi helt enkelt hade för dålig attityd. Ska jag vara ärlig så är jag förbannat less på de kommentarerna och om vi kan minska dessa så är Kim och alla andra hårt jobbande Björn-favoriter så är de förlåtna.
+3
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
J F K:
Beror lite på ang Rosdahl, man kan vara en 4 kedja spelare men ändå ha bra speluppfattning och ”gömd” offensiv.

Det är troligare att en 22-23 åring har den potential än en Röymark. Henrik Törnqvist gick från 10 talet poäng till att vara producerande, Wedin var ingen storproducent i allsvenskan men producerade helt plötsligt i SHL.
+1
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Jag förstår filosofin att man vill ha en buffel som ska öppna plats genom att våga driva direkt mot mål osv. Vi har haft en hel del sådana spelare i laget genom tiden.
Några tillsammans med Susse med fina resultat.
Men att värva en spelare som med nästan fulla SHL säsonger producerat:
1, 4, 7 och 7p de senaste 4 säsongerna gör mig en aning orolig.

Men får väl hoppas Hellkvist vet mer om killen än jag gör (EP scouting brukar ju inte vara speciellt rättvis). Så ska försöka hålla mig från en diss.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
J F K: vi lär få allsvenskanskans tyngsta forwardsuppsättning ser det ut som, 7 gubbar på 90 kg o tyngre...hoppas vi hänger med i farten, desto färre i backlinjen där Hedman är den enda
Låst ämne