1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1974757


Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
hanzon: Tror som JFK's svar att Olofsson är tänkt som Center. Detta då man vid pm informerar om att han är en väldigt duktig tekare. Visst kan man ifrågasätta det valet då Olofsson bara spelat center lite mer än 1,5 säsong.
Men samtidigt så tror jag att om "Rätt" center finns ledig så kanske han får flytta ut på kanten.

När de nu gick ut med att Olofsson o Rosdahl var förstaline material, då blev jag lite paff. När Rosdahl värvades trodde jag han ersatte Pettersson eller något.
Men där gick inte våra tankebanor alls på samma frekvens.

När det gäller Anton Karlsson så skulle jag bli grymt besviken om han var vår sista pusselbit. Alla pengar som samlats in skulle spenderas i år. Och om Karlsson är det bästa de får tag på. Då tror jag vi också ligger på helt olika scouville nivåer.

Skulle inte säga nej till en leftare som gillar att skjuta. I dagsläget är det väl bara Wernblom vi har i laget som uppfyller det.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
hanzon: Tror nog att Olofsson är tänkt som center och att vi lika gärna kan ta in en ytterforward. Wernblom känns egentligen som center (men han har hittills varit lite för klen) och med Jonsson, Jellvert och Sylwander har vi i sådana fall flera potentiella centrar.

Det är dock mycket viktigare med bra centrar än ytterforwards speltekniskt då det är lättare för en center att kliva ut på kanten. Dessutom är det mycket lättare för spelare från juniorleden att kliva in som ytterforwards där de inte tvingas ta lika mycket ansvar.
Låst ämne