1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479930 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1975015

Sv: Silly season - 2019
MorganaLefaey: Jag känner nog tvärtom gällande Olofsson, hur skulle modo möjligen lyckas värva något bättre? En ung, talangfull hungrig spelare som vill visa upp sig.

Vad har för förväntningar på värvningar för ett allsvenskt lag egentligen? Liksom vad är det ens top 5 liga i europa? Nä spelare som ser modo som en plattform vidare är troligen de bästa, inte spelare som castonguay typ som är nöjd och mest här för levebröd.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
atomragnar: Ser man enbart till meriter är såklart Lööke en mycket bättre värvning: Tre Junior-VM, helt ordinarie i AHL och dessutom ett år yngre. Nu var väl Timrå sin fallskärm och i och med en tömd trupp betydligt mer ekonomiska muskler, men det blir ju lite löjligt om vi ska låtsas som att Olofsson är någon sorts prestigevärvning som alla andra klubbar är avundsjuka på.

Sen är det såklart möjligt att det blir en dundersuccé, men det känns nästan orättvist mot honom att bygga upp dessa förväntningar med tanke på hur oprövad han är. Jag gillar värvningen av Olofsson, men som sagt, det finns definitivt bättre spelare på marknaden.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
atomragnar: För mig spelar det mindre roll om det är grannens grabb eller legionären o sellouten som spelar för modo. Är det dessa spelare som ger oss bästa förutsättningarna så säger jag i alla fall "Kör på!".

Säger inte att man ska gå till överdrift. Och som du säger så kanske en yngre spelare på väg uppåt är billigare. Men också troligast en mer osäker faktor.
Och är inget fel att göra några sådana förvärv. Vi har knappast råd annars.
Men just 1a center tycker jag är en position som man inte ska gambla allt för mycket med.
Sen sitter jag inte o hoppas på jättenamn, utan hade bara förävntat mig en spelare som visat upp vad han kan i HA. Knycka en spelare som någon annan chansat och lyckats med.

I stället för att skriva en miljon rader till. Så skriver jag ner vad jag ville peka på:

Vi har en väldigt lovande backsida. Ska bli intressant o följa. Blir Toby mentor eller spirituell hjälp från hemmet.
Vi har också några yttrar som vet vars målet stå. Vi måste bara leverera passen.
Jag hade inte klagat om Olofsson varit ytter o ett "större namn" hade hamnat i mitten.
Men jag är superglad om Olofsson fungerar perfekt.
Låst ämne