1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481686 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1976132

Sv: Silly season - 2019
Costanza: Kuriosa: Viklund och Hedman har exakt samma poängsnitt i SHL (0,17 p per match). Viklund har -48 och Hedman har -46.

Jag har alltid sett Viklund som en mer offensivt lagd back, med fin skridskoåkning och bra spelsinne. Men enligt statistiken är han på samma nivå som Hedman.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Bad_Brett: Viklund snittar 0.32 över sex senaste säsongerna i KHL, medans Hedman har 0.16 i Allsvenskan.

När de var unga tyckte jag Viklund hade bättre spelsinne, medans Hedman var starkare fysiskt. Han åker lite lustigt Viklund, nästan kobent.

Hursomhelst, jag tycker Viklund skulle vara en grym förstärkning. Vi får iofs för många backar, kan vara värt att testa Tommy Enström som center isåfall.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Bad_Brett: Tycker att spelsinnet var Viklunds akilleshäl och det som satte honom i väldigt många konstiga situationer. Betydligt bättre skridskoåkning än Hedman i alla fall...
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Bad_Brett: Visst har dom samma poängsnitt och nästan samma plus/minus, men det finns så mycket mer man måste ta i hänsyn. Har dom spelat ungefär lika mängd matcher? Spel i olika ligor? Ena har kanske spelat i ett sämre lag än den andra, istid?. Vad din statistik visar är mer vad åstadkommit tidigare i sin karriär och inte hur bra dom är just nu/förra säsongen.
Låst ämne