1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480331 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1976357

Sv: Apropå ingenting...
modomille: Alla över 90 kilo är dock inte orörliga. Jag vet inte om jag skulle kategorisera Victor Hedman som dålig skridskoåkare trots att han passerar 100 kilo och är väldigt lång...

Men, visst finns risken med en trög och långsam backsida. Man kan inte bara titta på individuell kvalité när man värvar, utan man måste titta på vilken typ av hockey man vill spela och vilka andra spelartyper man har i laget.

Minns när Foppa gick till Flyers och de hade Hatcher och två andra väldigt stora, starka och långsamma backar. Sedan infördes nolltoleransen för spelförstörande spel och Philladelphia hade gigantiska problem... Risken finns att ett AIK som vill spela en afallsglad och konstruktiv hockey får en jobbig vinter helt klart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Sant, men på den här nivån så är det oftare så att dom är orörliga än rörliga om man säger så. Ja precis, man måste värva spelare som passar in i hockeyn man vill spela. Det är därför jag reagerade lite på AIK, deras tränare har just sagt att dom vill spela en anfallsglad och konstruktiv ishockey. Då känns det lite konstigt att man värvar in så många defensiva backar som kanske inte har den bästa skridskoåkningen. Men men, ska bli intressant att se iallafall.
Kommentera