1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480747 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1977638

Sv: Silly season - 2019
modomille: En poäng som missas i den artikeln med intervjun av Hellqvist. Verkar helt klart vara det att oavsett beslut positivt eller negativt. Det framgår ingenstans att det ska kommuniceras ut officiellt. Så att de skulle vara tyst var väl ändå ganska väntat? Tänker modos sätt att presentera spelare har jag svårt att se att ett kort pressmeddelande direkt efter beslut skulle vara sättet de hanterar den sk. "största nyförvärvet". Eller har jag missat något i artikeln?
Var bara inne på Twitter och där verkar de vara allmänt känt att de ska kommuniceras ut.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
atomragnar: Har inte läst artikeln och ett minne som inte ens kommer ihåg hur övriga förvärv presenterats inför kommande säsong.

Men måste säga att silly season de senaste säsongerna har varit ganska mäh.
Ledningen har blivit för duktiga på att lägga locket på.
Snart sitter vi väl här och skapar egna rykten i brist på trovärdiga alt.

Varken Malmö eller Molin lär ge upp efter 1 trasig säsong.
Malmö har en spelare med potential att bli ett riktigt hett namn som knappt kostar något. Sedan skulle Molin kunna sätta käppar i hjulet på sig själv om han gick ner till HA igen. En mindre lyckad säsong och han kanske förstör sina SHL chanser.

Steen har väl sedan han bytte tjej till en Sundsvalska aldrig uttryckt att han kan komma och spela för modo? Eller har jag missat något.

Zackrisson till LIF

Hillding är väl det mest troliga så här långt. Och fastän han säkert inte skulle göra bort sig, så skulle jag nog säga att jag är riktigt besviken.
Nog för att han spelat på högre nivå, men ganska släta resultat.
Inget som riktigt river.
Som sagt, han skulle nog inte göra bort sig, men är det en kille som kan klassas som "Ska följa med oss upp"? Och är han en kille som man ska behöva spendera så lång tid för att få? Nja, jag tror även det här är en blindgångare. Och blundar och slår mig för öronen och nynnar Alex Steen, Alex Steen.
Låst ämne